Roosje …

“Rijken hebben honderd rozen nodig,
voor één druppel parfum.
Dat is luxe.
Het ware geluk bestaat erin
dorens te verzamelen
en één roos te vinden.”
(Johan Daisne)

Roosje ...

Mellow Yellow …
Today’s Flowers …

19 gedachten over “Roosje …

  1. Weer een prachtige foto ! En tja de verkiezingen kregen toch onverwachts een héél apparte draai vonden wij. En ja hier kleuren we nog steeds een bolletje met een kleurpotlood ipv met de pc.

  2. MOOIE SPREUK MOEKE PIPPA…IK BEN LIEVER ARM DAN RIJK…WANT DIE HEBBEN NOOIT GENOEG. BEN EVEN KOMEN BIJLEZEN, WANT IK GERAAK EEN BEETJE ACHTER SORRY. MAAR IK HEB HET DRUK GEHAD EN NOG…VRIJDAG 5JUNI WAS HET OUDER BIJEENKOMST IN DE “BRANDING” TE HEULE WAAR ONZE ZOON VERBLIJFT.ZATERDAG WAS ER EEN HUIFKARRENTOCHT GEPLAND MET ONZE VRIJWILLIGERS.ZONDAG GAAN STEMMEN EN IN DE NAMIDD.CAFETARIA R.V.T. OPEN HOUDEN…MORGEN HUIFKARREN TOCHT VOOR DE OUDJES VAN HET R.V.T.WOENSDAG GROT SCHIETING BIJ ONS…DONDERDAG WANDELIJNG BIJ MOI WEER MET ONZE OUDJES EN TOT SLOT VRIJDAG VERWENNNAMIDD.IN HET R.V.T. JE ZIET HET IS WEER HEEL DRUK HE VOOR MIJ.EN HET RGSTE IS DAT IK NOOIT GEEN NEE KAN ZEGGEN…NOG EEN AANGENAME MAANDAG NAMIDD.

    LIEVE GRTJS. VAN ANNY

  3. Prachtige foto en mooi citaat Mamapippa! en gelukwensen met je nieuwe blog, welkom bij WordPress. Je foto’s komen hier veel beter tot hun recht.
    Groetjes
    Guido

Dank je wel om een reactie achter te laten ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s