Nu even rust …

Vanmiddag reed ik extra vroeg naar het ziekenhuis, met de stiekeme hoop dat Ward al helemaal klaar zou staan, met ontslagpapieren in de hand. En ongelofelijk, maar waar, mijn hoop werd waarheid.

De rit naar huis ging goed, met de passagiersstoel helemaal plat, zijn we thuis geraakt. Er valt een last van onze schouders, dit hoofdstuk is al achter de rug. Het volgende deel zal een langere tijd in beslag nemen, maar daar geraakt hij ook wel door. Mits de nodige regels en adviezen goed op te volgen. Hij heeft maar één rug, en hij zal die moeten soigneren.

En nu effe rust, rust en nog eens rust, want we zijn er aan toe …

Advertenties

17 gedachten over “Nu even rust …

 1. Ja anja nu moeten jullie de rust nemen die je nodig hebt…..en ward zal met de nodige rust herstellen, maar dat zal wel efkens duren…..Maar een dag met een keer, en jullie komen er wel…..Neem de tijd anja, want de rust helpt jullie vooruit…..

  Fijne zondag, een speodig herstel en lieve grtjs. van anny

 2. Hey Pippa!
  blij dat je ventje weer thuis is! Ik hoop dat het allemaal loopt zoals de dokters voorspellen en je later de vruchten kan plukken van deze operatie
  prettige zondag!

 3. Heb net al je postjes over het verloop vd ziekenhuisopname gelezen en ben blij voor jullie dat dit alles goed (en ja is weliswaar zwaar voor allebei ! ) is verlopen. Eenmaal thuis volgt de revalidatie en ook dat is niet altijd even makkelijk maar je zit dan toch al niet meer met het weg en weerrijden naar het ziekenhuis. Jullie komen er wel door !
  Sterkte aan jou én Ward !
  Groetje, AmaZony

Dank je wel om een reactie achter te laten ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s