Hier is hij dan …

Gisterenavond zijn we ons roske gaan ophalen, dat vanaf nu een naam heeft. Het is een katertje (joepie) en krijgt dus de naam Cliffert.

Om 16.00 uur vertrokken we, richting Lembeke. Op een normale dag doe je er een dik anderhalf uur over van bij ons. Gisteren besloot helaas iedereen om richting kust te trekken, vanwege het verlengde weekend. Met als gevolg dat we er 2 uur en 3 kwartier over deden. Maar de file-rit was de moeite waard. Cliffert is een schat van een kat. Hij heeft de kunst van het vertederen al volledig onder de knie.

Vanmorgen zijn we op controle gegaan bij de dierenarts, omdat ik vond dat zijn oortjes een beetje te vuil waren naar mijn mening. En inderdaad, hij heeft last van oormijt, maar dat kan snel worden verholpen door een zalfje voor de oortjes. Voor de rest is hij volledig kerngezond. Iets dat eigenlijk al meteen duidelijk was voor ons.

Natuurlijk heeft het allemaal weer wat tijd nodig vooraleer de overige poezen hem zullen accepteren. Pippa heeft er deze keer weinig last van. Ze negeert hem gewoon en doet niet eens de moeite om naar hem te blazen.
Mini daarentegen blaast zich een weg door het huis zodra ze hem tegenkomt. Maar lang gaat dat gedrag volgens mij niet duren. Ze is zelf nog heel speels en zal het weldra een welgekomen vriendje vinden.

Ik heb al enkel fotootjes gemaakt, en ik ben er zeker van dat er nog wel meerdere zullen volgen, zodra hij zich wat meer thuis voelt. Hier is de eerste kennismaking met Cliffert en mijn fototoestel, met mijn excuses voor zijn vuile oortjes …

Advertenties

14 gedachten over “Hier is hij dan …

 1. keeeeeeeeeeeiiiiiiiii – schattig !!!
  Ik heb nu eenmaal een zwak voor rosse katerkes hé. Die hebben mijn hart gestolen 😉

  Lieve groetjes

 2. ben heel blij voor jou
  en blij dat ik deze mail niet weggooide en eerst openmaakte hé anders had ik die nooit kunnen doorsturen hé
  het is een pracht beestje
  knufke

Dank je wel om een reactie achter te laten ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s