Open en dicht …

Gisteren, vandaag en morgen wordt er gewerkt aan het dichtmaken van de rolluikgaten boven de ramen. Voor wie het nog niet moest weten, ten huize Mamapippa duren de verbouwingswerken al sinds de dieren nog spraken, maar beetje bij beetje geraken we er wel.
We doen heel veel zelf, en er is niet altijd de tijd, de moed of de goesting om er volledig tegenaan te gaan. Ooit is ons droomhuisje af, en gaan we er van genieten. Rome is ook niet op één dag gebouwd zeker …

Open

Dicht

Klaar om een eerste laagje verf te krijgen, samen met de muren. Ik moet dringend ‘ns een verfwinkel binnenstappen om meer inspiratie op te doen. Ik dacht de juiste kleur te hebben gevonden, maar twijfel steekt (natuurlijk) weer de kop op …

Nieuwsgierig naar ons huisje ?
Ik zal nog ‘ns de ‘voor- en nafoto’s’ neerzetten voor diegene die deze nog niet hebben gezien …

Voor

Na

Advertenties

10 gedachten over “Open en dicht …

  1. Ik ken het gevoel mamapippa, ook wij leven in een vijfjarenplan, wat zeg ik? Vijfjarenplannen! Maar heerlijk hé, telkens als er weer een stukje is gedaan wordt het huis een beetje meer van jou!

  2. Hier wordt al 20 jaar verbouwd 🙂 Telkens kwam er weer iets (ernstigs) tussen. Maar we gaan nu op de goede weg, alles moet in de avonduren en weekenden gedaan worden en alleen als er voldoende geld is natuurlijk. Ook ons huisje raakt ooit eens af! Succes!

Dank je wel om een reactie achter te laten ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s