Pottergekte …

’t Is zover, dochterlief is gebeten door ‘Harry Potter’. Ze heeft de ganse boekenreeks via de bibliotheek uitgelezen, nu wil ze helemaal opnieuw beginnen, van voor af aan, maar dan wel in haar ‘eigen’ boeken. Mama en papa hebben de hint begrepen, dus op naar de boekenwinkel.

Helaas, deel 1 was enkel te verkrijgen met een zachte kaft, deel 2 was uitverkocht. Aangezien ik weet dat die boeken nog ettelijke malen zullen doorlezen worden, (we hebben ervaring met de boekenreeks van ‘Het huis Anubis’), hebben we een voorkeur voor de harde modellen. Bijgevolg is dochterlief voorlopig enkel de trotse eigenares van deel 3 en deel 4, want ze kon toch niet met lege handen van de boekenwinkel terugkeren.

Volgende week nemen we nog wel eens een kijkje in de winkel en desnoods kunnen we nog altijd de gewenste delen in de gewenste modellen bestellen. Want een reeks die begint bij deel 3, geef toe, da’s belachelijk …

Advertenties

5 gedachten over “Pottergekte …

  1. Heb ze allemaal in harde kaft in het Engels, nog niet gelezen maar dat komt nog en later kunnen de kids er maar geniet van hebben ! Tweedehands kan je echt koopjes doen, mss een tip ?

  2. Dat is iets waar ze nooit meer van af geraakt
    Ik spreek over ondervinding, ik heb ze zelf al een aantal keren gelezen en heb mij voorgenomen om ze tijdens mijn verlog nog eens te lezen

Dank je wel om een reactie achter te laten ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s