Ik ga op zoek …

De kogel is door de kerk, ik ga mezelf een gps aanschaffen. Nu manlief werken is in Portugal, kan ik zorgeloos beschikken over ons budget hè, dat opent vele mogelijkheden.
Grapje hè, manlief is ingelicht, hij geeft me carte blanche, hij zou is anders moeten durven !
Het probleem met mezelf is, dat ik een ongelofelijk slechte kaart-lezer ben en ik heb absoluut geen gevoel voor oriëntatie (ja, ik ben een vrouw … ). Wat dan ook betekent dat ik enkel naar plaatsen durf rijden die ik moeiteloos vind, maar zo geraak je snel uitgepraat. Binnenkort is het zomervakantie, ik ben dan heel vaak alleen thuis met dochterlief, en ik zou ook ‘ns graag verder rijden dan de gebruikelijke uitstapjes.
De oplossing is nabij, ik ga op zoek naar een warme stem, die ons naar de mooiste, gezelligste en interessantste plekjes kan leiden.
Oh ja, en ik beloof hierbij ook, dat ik de verkeersborden absolute voorrang zal geven op mijn gps, zo kom ik niet in straatjes terecht die doodlopen …

Advertenties

13 gedachten over “Ik ga op zoek …

 1. hahaha jij vreest voor de reactie van Geert zeker whoehahahahaha
  tja tis echt een plezier hoor want je kan nooit verkeerd rijden en in de file sta je nooit omdat je altijd alternatieve kleine routes kunt kiezen en dit gewapend met je fotoapparaat succes gegarandeerd!

 2. kaarlezen zit er bij mij ook niet in, en weet je wat ik moet toegeven dat ik zelfs met een gps ooit twee keer aan een huis ben gaan aanbellen om de weg te vragen . . .

 3. Door mijn werk ben ik vanaf het eerste begin gaan rijden met GPS. Nu zijn de systemen nog veel meer geautomatiseerd, en weten ze altijd precies waar we zijn, dat is en veilig idee. Ook privé is het een uitkomst, als ik naar een verder weg oord ga.
  Tom tom is niet dom!
  Succes!

 4. Dat is ook iets dat je niet meer kan missen eens je het hebt. Vroeger moest onze pa ook overal mee naar toe, maar sinds we de gps hebben, doen mijn ma en ik ook vaak uitstappen met ons tweetjes

 5. Laat me weten wat het geworden is en of je er content van bent he? Ik ben ook aan een nieuwe “madam” toe, de mijne stuurt me via wegen die al vijf jaar niet meer bestaan, en bij andere wegen beweert ze dat ik dringend moet omkeren (en van dat weiland afgaan vermoed ik)

Dank je wel om een reactie achter te laten ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s